OKÜ Anaokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Ekleme Tarihi :28.10.2022 10:56 Güncelleme Tarihi: 28.10.2022 10:56 Görüntüleme Sayısı :651

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenledikleri etkinlikle bayramı coşkuyla kutladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü nedeniyle OKÜ Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen etkinliğe üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz çalışanları ile öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programında OKÜ Anaokulu öğrencileri üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a çiçek takdim etti. Programa minik öğrencilerin gösterileri ve korosu ile devam edildi.

Program OKÜ Anaokulu öğrencilerinin Cumhuriyet coşkusunu anlatan şarkıları seslendirmeleri ile son buldu.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema