OKÜ Kızılay Kulübü'nden Öğrencilerimize Çorba İkramı
Ekleme Tarihi :31.01.2022 13:19 Güncelleme Tarihi: 20.01.2022 00:00 Görüntüleme Sayısı :793

Üniversitemiz aktif kulüplerinden Kızılay Kulübü yarıyıl sonu sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize çorba ikramında bulundu.

OKÜ Kızılay Kulübü öğrencileri,  yarıyıl sonu sınav haftası olması dolayısıyla Üniversitemiz Kütüphane binasında ders çalışan öğrencilerimize bugün (17.01.2022) 19.00-20.30 saatleri arasında çorba ikramında bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Alpaslan Dayangaç da OKÜ Kızılay Kulübü üyeleriyle birlikte öğrencilerimize çorba ikram etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç,  ikramda  emeği geçen OKÜ Kızılay Kulübü'ne ve Kızılay gönüllülerine teşekkür ederek, öğrencilerimize  sınavlarında başarılar diledi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema