Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin faaliyetleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibariyle
var olan öğrenci kulübünü aktif hale getirmek isteyen veya yeni bir öğrenci kulübü kurmak isteyen öğrencilerimiz için yeni bir kulüp kurma süreci işleyecektir.

Değerli Öğrencilerimiz,
Üniversitemizde sadece akademik olarak değil, sosyal ve kültürel yönden de kendinizi geliştirmeniz ve ilgi duyduğunuz alanlarda keyifle vakit geçirebilmeniz için öğrenci kulüplerimiz sizinle. Yeni arkadaşlıklar ve hobiler edinebilirsiniz.

Öğrenci kulüplerimizle; topluma ve çevreye duyarlı sosyal projeler üretebileceğiniz, kültürel ve sportif etkinliklerle takım çalışması, liderlik, iletişim, sosyal ilişkiler, sorumluluk bilinci ve etik değerlere bağlılık gibi konularda kendinizi geliştirebileceğiniz ve tüm bunları yaparken de eğlenebileceğiniz bir ortam bulacaksınız. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz heyecan verici bir ortamda ilgi ve yetenekleriniz doğrultusunda, Var olan öğrenci kulübünü aktif hale getirebilir veya ilgi alanlarınıza yönelik yeni bir öğrenci kulübü de kurabilirsiniz.

Ayrıntı İçin Tıklayınız...

25.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 537