Iris Müller “Toplum İçin Bisiklet” projeleri kapsamında ruh sağlığı ve stigmatizasyon a dikkat çekmek için üniversitemizde konferans verdi
Ekleme Tarihi :17.05.2022 14:50 Güncelleme Tarihi: 17.05.2022 14:50 Görüntüleme Sayısı :1097

Iris Müller “Toplum İçin Bisiklet” projeleri kapsamında ruh sağlığı ve stigmatizasyona dikkat çekmek için üniversitemizde konferans verdi. Modern toplumda ruh sağlığı sorunları olan insanların karşılaştıkları sorunlara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Dış İlişkiler Birimi ve Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen Konferansa Doç.Dr. Derya Atik, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İNEL MANAV, Dr. Öğr. Üyesi Filiz POLAT, Dr. Öğr. Üyesi Burak BİRCAN, Öğr. Gör. Ejdane COŞKUN ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema