Ebelik Öğrencilerinden Temel İlk Yardım ve Kişisel Hijyen Eğitimi
Ekleme Tarihi :19.01.2024 22:44 Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 22:44 Görüntüleme Sayısı :285

Fakültemiz Ebelik Bölümü 4. Sınıf öÄŸrencileri tarafından "Gönüllülük Çalışmaları" dersi kapsamında Yüksel Özden Çocuk Yuvası ve Kız YetiÅŸtirme Yurdu’nda ikamet eden çocuklara bölümümüz ÖÄŸretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Polat'ın sorumluluÄŸunda “Temel Ä°lk Yardım ve Özel Günlerde KiÅŸisel Hijyen” konularına yönelik olarak 13.01.2024 tarihinde eÄŸitim etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi. Ä°ki bölüm halinde verilen eÄŸitimin ilk bölümünde; 12-17 yaÅŸ arasındaki kız çocuklarına menstrüel hijyen ve genital hijyen konusunda, ikinci bölümünde ise; 9-17 yaÅŸ arasında kız ve erkek çocuklarına temel ilk yardım konulu eÄŸitim verildi. EÄŸitimden sonra çocuklara günün anısı olarak öÄŸrencilerimizin kendi el emekleriyle hazırlamış oldukları hediyeler verildi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema