Tez Savunmaları
Ekleme Tarihi :01.10.2023 08:58 Güncelleme Tarihi: 01.10.2023 08:58 Görüntüleme Sayısı :432

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Aile Danışmanlığı ve Eğitimi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans öğrencileri İlknur EKEN ve Hande MESUTOĞLU GÖNÜL 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 10.30'da Sağlık Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda tez savunmalarını gerçekleştirdi. Tez savunmalarına Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Dr. Sezai DEMİR, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. İdris KAYA, öğretim elemanları ve yüksek lisans öğrencileri katıldı.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema