Dış Paydaşlara Destek Oluyoruz...
Ekleme Tarihi :07.01.2023 01:56 Güncelleme Tarihi: 07.01.2023 01:56 Görüntüleme Sayısı :560

OKÜ, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak dış paydaşlara destek olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Osmaniye Rehberlik ve Araştırma Merkez Müdürlüğü’nün (RAM), 04-05 Ocak 2023 tarihleri arasında Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlediği etkinlikte Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU tarafından Osmaniye’de görev yapan Okul Psikolojik Danışmanlarına “Aile Danışmanlığında Sistemik Yaklaşım” konulu eğitim verilmiştir.

Eğitimde, “aile danışmanlığı kavramı”, “sistemlere ve sosyal yapılanmaya yönelme”, “bireysel dinamiklere karşı sistem dinamikleri”, “doğrusallığa karşı döngüsel nedensellik”, “içeriğe karşı süreç dinamikleri”, “sistem bakış açısının uygulanması” konu başlıklarında bilgiler verildi. Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlandığı eğitim yaklaşık 70 dakika sürdü. Eğitim sonunda Osmaniye Rehberlik ve Araştırma Merkez Müdürü Ali POYRAZ ve Osmaniye Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Cuma Ali KILIÇ tarafından Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU’na çiçek takdimi gerçekleştirildi..

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema