Bağımlılıkla Mücadele Etmede
Ekleme Tarihi :11.12.2022 20:08 Güncelleme Tarihi: 11.12.2022 20:08 Görüntüleme Sayısı :373

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Osmaniye Yeşilay Danışma Merkezi iş birliği ile Fakülte ve Yüksekokullarda öğrenimine devam eden gönüllü öğrencilere üniversitede bağımlılıkla mücadele kapsamında rol almak üzere Mentörlük (Rehberlik) eğitimi verilmeye başlandı. Söz konusu eğitimin ilki 09 Aralık 2022 tarihinde saat 09.30’da Fen-Edebiyat Fakültesi dersliğinde Osmaniye Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) Sosyal Hizmet Uzmanı Cansu ARSLAN tarafından verildi. Eğitimde “Sigara, Alkol, Madde ve Davranışsal Bağımlılıklar” konusunda bilgi verildi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema