Dış Paydaşlara Destek Oluyoruz...
Ekleme Tarihi :13.10.2024 07:20 Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 09:57 Görüntüleme Sayısı :43

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU, 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 18.00-19.30 arasında Kadirli Çukurova Plus Koleji ortaokul velilerine "Teknoloji Bağımlılığı ve Dijital Ebeveynlik” konulu seminer verdi. Söz konusu seminerde "Teknoloji bağımlılığı nedir?”, “Dijital Ebeveynlik nedir?”, “Dijital Ebeveynlik Rolleri nelerdir?”, “Teknolojinin doğru kullanımı ne demektir? ve nasıl yapılabilir?” konu başlıklarında bilgiler verilmiş ve uygulamalar yapılmıştır. Seminer sonunda velilerden ve öğretmenlerden gelen sorulara cevaplar verilmiş, Prof. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU’na plaket verilerek sonlandırılmıştır.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema