Dış Paydaşlara Destek Oluyoruz...
Ekleme Tarihi :13.10.2024 07:15 Güncelleme Tarihi: 13.10.2024 08:30 Görüntüleme Sayısı :54

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılında " Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz" temalı eğitim etkinlikleri kapsamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Çılga Beril YAVUZ tarafından 26.09.2024 Perşembe günü saat 11.00'da "Şema Terapi Perspektifinden Aile" konulu bir seminer düzenlenmiştir. Seminerde şema terapi modeli, şema terapinin amacı, şema terapide aileye hangi teknikler uygulanabilir, şema terapinin aile için faydaları hakkında bilgi verilmiş ve evlilik sürecine dair bilgi ve farkındalığın aile ve çiftlerle çalışan uzmanlar için önemine değinilmiştir. Seminer sonunda katılımcılardan gelen sorulara cevaplar verilmiştir.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema