Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği
Ekleme Tarihi :15.06.2024 11:51 Güncelleme Tarihi: 15.06.2024 11:51 Görüntüleme Sayısı :297

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Sosyal Hizmet Bölümü Öğrencileri ve Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü' ne bağlı Aktif Yaşam Merkezi Sakinleri Üniversitemiz Gençlik Merkezi'nde bir araya geldi. Etkinlikte hayat boyu öğrenmenin önemi ve Aktif Yaşam Merkezleri' nin yaşlı bireylerin aktif yaşlanmaların ve fiziksel ve psikososyal sağlığına olumlu etkileri konuşuldu. Bu merkezlerin ülke çapında yaygınlaşmasının vurgulandığı etkinlikte, nesiller arası etkileşimi ve öğrenmeyi geliştirme açısından da Üniversitemiz ve Aktif Yaşam Merkezi işbirliğinde ortak projeler yürütülmesinin önemine değinildi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema