Dış Paydaşlara Destek Oluyoruz...
Ekleme Tarihi :25.05.2024 22:04 Güncelleme Tarihi: 25.05.2024 22:04 Görüntüleme Sayısı :270

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılında " Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz" temalı eğitim etkinlikleri kapsamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Canan Büyükaşık Çolak tarafından 15.05.2024 Çarşamba günü saat 14.00'da "Kültür Bağlamında Anne-Baba Tutumları ve Anne-Baba Tutumlarının Etkisi" konulu bir seminer düzenlenmiştir. Seminerde anne baba tutumlarının kültüre ve aile modellerine göre nasıl farklılaştığı ve anne-baba tutumlarının çocukların üzerindeki etkilerine yönelik bilgilere değinilmiştir. Seminer sonunda Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Dr. Canan Büyükaşık Çolak'a teşekkür edilerek, çiçek takdim edilmiştir.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema