Üniversitemiz çalışanları ve öÄŸrencileri için 09.05.2022 – 03.06.2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan bölümler arası turnuva bilgileri aÅŸağıdadır...

FUTBOL
Müsabakalar 20 dk. 2 devre ÅŸeklinde toplamda 40 dk. oynanacaktır.
Müsabakalar eleme usulü oynanacaktır.
3 Takımlar en fazla 20 kişiden oluşacak olup, 5 oyuncu değişikliği yapılabilecektir.
4 Çift sarı karttan kırmızı kart gören oyuncu 1 maç, direkt kırmızı kart gören oyuncu 2 maç oynayamayacaktır. OKÜ Personeli ve öÄŸrencisine yakışmayan sözlü veya fiili eylem ve hareketlerde bulunan kiÅŸiler turnuvadan ihraç edilecek olup haklarında disiplin cezası uygulanabilecektir.
Beraberlik durumunda direk 5’er penaltı vuruÅŸlarına geçilecektir.
6 Takımların müsabakaları sırasında mutlaka en az 1 akademik ya da idari personel takım sorumlusu olarak kulübede olacaktır. Takım sorumlusu olmayan takımlar hükmen maÄŸlup sayılacaktır.

VOLEYBOL
Müsabakalar 3 set üzerinden oynanacak olup, 2 set alan müsabakayı kazanacaktır.
15 sayı alan seti kazanır.
3 Takımlar en fazla 12 kişiden oluşacak olup sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecektir.
4 Takımların müsabakaları sırasında mutlaka en az 1 akademik ya da idari personel takım sorumlusu olarak kulübede olacaktır. Takım sorumlusu olmayan takımlar hükmen maÄŸlup sayılacaktır.
 5 Müsabakalar eleme usulü oynanacaktır.

TENÄ°S
Müsabakalar katılım sayısına göre eleme veya tek devreli lig usulüne göre yapılacaktır.
Müsabakalar 3 set üzerinden oynanacak olup 2 set alan müsabakayı kazanacaktır.

Müracaat Yeri: SaÄŸlık Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanlığı (Rektörlük Ek Bina)
SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Güncelleme 01.04.2022 21:40:27