1.SERTİFİKALI İLK YARDIM EĞİTİMİ
Ekleme Tarihi :08.08.2024 11:24 Güncelleme Tarihi: 08.08.2024 08:32 Görüntüleme Sayısı :76

Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitime İlişkin Usul ve Esasları çerçevesinde Personel Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında Üniversitemiz tüm personeline yönelik İlk Yardım Eğitimi verilmeye başlamıştır.

Üniversitemiz birimlerinde ilk yardım ekibinde görevli personel ile gönüllü personelden oluşan katılımcılara İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminde görev yapan personel tarafından “Sertifikalı İlk Yardım Eğitimi” verilmiştir.

15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitim sonunda eğitmenler tarafından yazılı ve uygulamalı sınava tabi tutulan katılımcılardan sınavlarda başarılı olanlara eğitim sonunda Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan “İlk Yardım Sertifikası” ve “İlk Yardımcı Kimlik Kartı”  verilecektir.

Eğitim sonunda Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Biriminde görev yapan eğitmenlerimize Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Coşkun ÖZALP ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Mehmet GİZLİCE tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir

BİLGİ SİSTEMLERİ
Personel Bilgi Sistemi
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema