657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar çerçevesinde Üniversitemiz merkez ve taÅŸra teÅŸkilatı emrinde istihdam edilmek üzere 69 adet sözleÅŸmeli personel alımı için 19.04.2023 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan ilanımıza CumhurbaÅŸkanlığı Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılar baÅŸvurulardan ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan ilanda belirtilen puan türüne göre yapılan sıralama ve kadrolar için istenen belgelerin kontrolü neticesinde ilan edilen unvanların adedi kadar asıl ve asıl aday sayısının 3 katı kadar da yedek aday belirlenmiÅŸtir.

 

24 Temmuz 2023 tarihinde Üniversitemiz internet sayfasından yapılan duyuru ile asıl olarak belirlenen adaylardan 07.08.2023 Pazartesi Günü mesai bitimine (17.00) kadar evrak teslimi yapmayanların baÅŸvurduÄŸu unvanlarda 3. yedek adaylara geçilmiÅŸ olup, aÅŸağıda belirtilen unvanlarda 3 yedek adaylara geçilmiÅŸtir. Evrak Teslimi Beklenen 3. Yedek Adayların istenilen evrakları 22.08.2023 Salı günü saat:17.00’a kadar Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire BaÅŸkanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Büro Personeli Kadrosu BaÅŸvuru Sonuç Listesi (04 Numaralı Ä°lan)

Büro Personeli Kadrosu BaÅŸvuru Sonuç Listesi (06 Numaralı Ä°lan)

Destek Personeli Kadrosu BaÅŸvuru Sonuç Listesi (15 Numaralı Ä°lan)(Kadın)

Destek Personeli Kadrosu BaÅŸvuru Sonuç Listesi (15 Numaralı Ä°lan)(Erkek)

 

BAÅžVURUDA Ä°STENÄ°LEN BELGELER:

 

AÇIKLAMALAR

1- Asıl olarak kazanan adaylardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak baÅŸvurmayan, feragat eden veya aranan ÅŸartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleÅŸtirme yapılacaktır. Son adayların puanının eÅŸit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eÅŸit olması halinde doÄŸum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır. Ayrıca, adaylar deÄŸerlendirme sonuçlarına iliÅŸkin bilgilere Kariyer Kapısı üzerinden ulaÅŸabilecektir.


2- SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar uyarınca SözleÅŸmesi personelin baÅŸka bir kuruma naklen tayini mümkün deÄŸildir. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin Osmaniye ili dışında teÅŸkilatı bulunmadığından kazanan adayların Osmaniye ili içerisinde ikameti etmesi gerekmektedir.

 

3- SözleÅŸme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında yapılacak olan Güvenlik SoruÅŸturması ve ArÅŸiv AraÅŸtırması sonucu olumlu olan adaylar ile sözleÅŸme yapılacaktır.

 

4- SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esasların Ek 6’ncı maddesi gereÄŸi “Ä°ÅŸe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, iÅŸe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleÅŸmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.


5- BaÅŸvuru ve sözleÅŸme imzalama iÅŸlemleri sırasında gerçeÄŸe aykırı beyanda bulunduÄŸu veya herhangi bir ÅŸekilde gerçeÄŸi sakladığı tespit edilenlerin sözleÅŸmesi yapılmaz, sözleÅŸme yapılmış olsa dahi feshedilir.

6- Süreç sonunda ilan edilen pozisyonlarda çalışmaya hak kazanan adaylar ile hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri bir (1) ay içerisinde feshedilecektir.

 7- Bu bildirim tebligat hükmünde olup, ayrıca ilgili adaylara yazılı bildirimde bulunulmayacaktır. Bu bildirim tarihinden itibaren, adaylar istenilen belgeleri, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire BaÅŸkanlığına ÅŸahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Posta, kargo veya kurye ile gönderilecek atama belgeleri dikkate alınmayacaktır.

Adaylar baÅŸvuru süreciyle ilgili olarak, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Personel Daire BaÅŸkanlığı’nın aÅŸağıda belirtilen iletiÅŸim kanallarından bilgi alabileceklerdir.

İletişim Kanalları

(Tel: 0328 827 10 00 Dâhili: 1503-1507-1510-1512)
(e-Posta: personel@osmaniye.edu.tr)

ADRES : FakıuÅŸağı Mahallesi  KaracaoÄŸlan YerleÅŸkesi

                 80000  Merkez  / OSMANÄ°YE

08.08.2023 Görüntülenme Sayısı: 237