Üniversitemiz tarafından, 09.11.2020 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilen ve Ön Değerlendirme ile Giriş Sınavı yapılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı 1 (Bir) Adet Araştırma Görevlisi kadrosunun Nihai Değerlendirme aşamasında Lisans Mezuniyet notları sehven yanlış hesaplandığından, Lisans Mezuniyet Notunun 4’lük sistemden 100’lük not sistemine çevirmede YÖK’ün not sistemi kullanılmış olup, Nihai değerlendirme sonuçları güncellenerek yeniden ilan edilmiştir.

Nihai Değerlendirme Güncel Sonuçları için TIKLAYINIZ...

Sınavı Kazanan Adayın 26.01.2021 tarihinden itibaren, 09.02.2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki belirtilen evrakları başvuru yapılan ilgili birimlere getirmeleri gerekmektedir.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Atamaya Esas Başvuru Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ….

2-Özgeçmiş

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Önlü-Arkalı)

4-Lisans, Yüksek Lisans Mezuniyet Belgeleri veya E Devlet Üzerinden alınan karekodlu belgeler

5-Lisans Transkript Sureti veya E Devlet Üzerinden alınan karekodlu belgeler (Aslı veya E Devlet Üzerinden alınan karekodlu belgeler)

6-ALES Sonuç Belgesi

7-Yabancı Dil Belgesi (MYO Başvuruları Hariç)

8-Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

9-Mal Bildirim Beyannamesi (Başvurduğu Birimden Temin Edilecektir.)

10-Hizmet Cetveli (Daha Önce Herhangi Bir Resmi Kurumda Çalışmış veya Halen Çalışmakta Olanlar Getireceklerdir.)

11-Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu (Kamu veya Özel, Tam Teşekküllü Hastanelerden Alınacaktır.)

12-Müracaat edilecek kadronun özel şartında (varsa) istenilen diploma, sertifika ve tecrübe belgeleri

13-Askerlik Terhis/Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)

14-Adli Sicil Kaydı Belgesi

İlgililere duyurulur.