Öğretim Elemanı Alımı Nihai Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz tarafından 25/12/2020 tarih ve 31345 sayılı Resmi Gazete’de ilan edilen ve “2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin" ilgili maddelerine göre, Ön Değerlendirme, Giriş Sınavı ve Nihai değerlendirme aşamaları yapılmış olan Üniversitemizin Çeşitli Birimlerinin Öğretim Elemanı kadroları ile ilgili Nihai Değerlendirme Sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Sınavı Kazanan Adayların 21.01.2021 tarihinden itibaren, 04.02.2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki belirtilen evrakları başvuru yapılan ilgili birimlere getirmeleri gerekmektedir.

İlgililere duyrulur…

Fen Edebiyat Fakültesi / Mütercim-Tercümanlık / Mütercim-Tercümanlık  - Araştırma Görevlisi

Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi / Müzik / Müzik  - Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi / Müzik / Müzik  - Araştırma Görevlisi

Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi / Resim / Resim  - Araştırma Görevlisi

Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu/ Rekreasyon Yönetimi / Rekreasyon Yönetimi - Araştırma Görevlisi

Kadirli Meslek Yüksekokulu / Makine ve Metal Teknolojileri / Makine -  Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Kadirli Meslek Yüksekokulu / Muhasebe ve Vergi / Muhasebe ve Vergi Uygulamaları - Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Düziçi Meslek Yüksekokulu / Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri / Raylı sistemler Makine Teknolojisi - Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Bahçe Meslek Yüksekokulu / Finans, Bankacılık ve Sigortacılık / Bankacılık ve Sigortacılık - Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Tıbbi Hizmetler ve Teknikler / Anestezi -  Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu / Tıbbi Hizmetler ve Teknikler / İlk ve Acil Yardım - Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

Rektörlük Uygulamalı Birim / Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) -   Öğretim Görevlisi (Ders Vermeyecek)

Rektörlük Uygulamalı Birim / Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) - Öğretim Görevlisi (Ders Vermeyecek) (20201213)

Rektörlük Uygulamalı Birim / Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) - Öğretim Görevlisi (Ders Vermeyecek) (20201214)

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Atamaya Esas Başvuru Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ….

2-Özgeçmiş

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Önlü-Arkalı)

4-Lisans, Yüksek Lisans Mezuniyet Belgeleri veya E Devlet Üzerinden alınan karekodlu belgeler

5-Lisans Transkript Sureti veya E Devlet Üzerinden alınan karekodlu belgeler (Aslı veya E Devlet Üzerinden alınan karekodlu belgeler)

6-ALES Sonuç Belgesi

7-Yabancı Dil Belgesi (MYO Başvuruları Hariç)

8-Vesikalık Fotoğraf (2 Adet)

9-Mal Bildirim Beyannamesi (Başvurduğu Birimden Temin Edilecektir.)

10-Hizmet Cetveli (Daha Önce Herhangi Bir Resmi Kurumda Çalışmış veya Halen Çalışmakta Olanlar Getireceklerdir.)

11-Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu (Kamu veya Özel, Tam Teşekküllü Hastanelerden Alınacaktır.)

12-Müracaat edilecek kadronun özel şartında (varsa) istenilen diploma, sertifika ve tecrübe belgeleri

13-Askerlik Terhis/Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)

14-Adli Sicil Kaydı Belgesi

21.01.2021 Görüntülenme Sayısı: 2362