Ders Muafiyet başvurusu Üniversiteye kaydını yaptıran öğrenciler, daha önce kayıtlı bulundukları yükseköğretim kurumunda başarmış oldukları dersler için akademik takvimde belirtilen ders kaydının ilk gününden başlamak üzere, en geç on iş günü içinde muafiyet talebinde bulunabilirler. Bu süre dışındaki başvurular dikkate alınmaz.

Muafiyet Başvuru dilekçesini web sayfamız Öğrenci - form ve belgeler kısmından bulabilirsiniz. Gerekli belgelerinizi bölüm başkanı yada danışman öğretim elemanınıza mail yoluyla iletebilirsiniz.

Gerekli Belgeler;

1. Başvuru dilkeçesi

2. Transkript

3. Ders içerikleri.

Muafiyet başvurusu mail yoluyla yapılması durumunda , gerekli belgelerin net ve okunur şekilde çekilmiş fotografı yada taratılmış şekilde maile eklenmesi gereklidir. Daha önceki yüksek öğretim kurumlarından alınan ders içerikleri iligi yüksek öğretim kurumunun web sayfasında bulunması halinde iligi linki mailiniz de belirtininiz. Web de bulunmayan ders içerikleri için onaylı ders içeriklerinin taranmış şekli yada net fotoğraflarını mailinize ekleyiniz.

01.03.2021 Görüntülenme Sayısı: 75