Tüm dersleri alıp mezun olabilmek için en fazla 3 dersi kalan veya genel not ortalaması (GNO) 2.00'ın altında olan öğrenciler için mezuniyet sınavı takvimine ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Sınavı başvuruları 29 Ağustos 2024 tarihinde sona erecektir.

Mezuniyet sınavına girmek isteyen öğrencilerin 29 Ağustos 2024 tarihi mesai bitimine kadar Mezuniyet Sınavı Dilekçesini doldurarak ve transkriptlerini de ekleyerek e-posta/Microsoft Teams üzerinden Bölüm Başkanlarına ulaştırmaları veya Osmaniye Meslek Yüksekokulu ilgili bölüm sekreterlerine getirmeleri gerekmektedir.

Mezuniyet Sınavı 2-4 Eylül 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Mezuniyet Sınavına Girebilme Şartları:

Bir öğrencinin kayıtlı olduğu diploma programından mezun olabilmesi için toplam 120 AKTS + 4 AKTS Staj Uygulaması kredisini almış, stajını başarmış olması (Y) ve o programı en az 2,00 GNO ile tamamlaması zorunludur. Genel Not Ortalamasını (GNO) 2,00’ye yükseltmek ya da kaldığı derslerden başarılı olmak isteyen öğrenciler, belirtilen koşulları sağlamaları durumunda 3 derse kadar mezuniyet sınavına girebilir.

22.08.2024 Görüntülenme Sayısı: 413