Üniversitemiz Rektöründen Merkezimize Ziyaret
Ekleme Tarihi :08.04.2021 14:21 Güncelleme Tarihi: 01.01.1970 03:00 Görüntüleme Sayısı :1319

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) ile Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (OKÜVAM) ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜVAM) Müdürlüğünü ve ilgili sistem odasını gezdikten sonra OKÜMERLAB Müdüriyet makamında OKÜMERLAB Müdürü Doç. Dr. S. Batuhan Akben, OKÜVAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Tefek ve OKÜMERLAB Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuh Korkmaz ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, ziyarette Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) ile Veri Analizi Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜVAM)'nin faliyetleri ve  projeleri hakkında brifing  aldı.

Ziyaretin sonunda Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) Müdürü Doç. Dr. S. Batuhan Akben, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a OKÜMERLAB'da üretilen okaliptüs kolonyası hediye seti takdim etti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema