Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne 2024-ÖZYES ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır. Kayıt işlemleri ile ilgili aşağıdaki bilgileri lütfen dikkatlice okuyunuz.

Elektronik kayıt yapılmayacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Adayın mezun olduğu orta öğretim kurumundan aldığı lise diplomanın aslı. (2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında orta öğretim kurumlarından mezun olan öğrencilerden diploması hazırlanmamış olanlar, lise müdürlüklerinden alacakları yeni tarihli mezuniyet belgesi, Lise diplomasını kaybedenlerin ise “Diplomasını Kaybedenlere Mahsus Öğrenim Belgesi" getirmeleri gerekir.)

2- 2 adet vesikalık fotoğraf (4.5 x 6.0 cm ebadında, son 6 ay içinde ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

3- 2004 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylardan kayıt esnasında lüzum görülmesi durumunda "Üniversiteye kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına” ilişkin Askerlik Durum Belgesi istenecektir.

4- 2024-ÖZYES Sonuç Belgesi çıktısı

 

*Kayıt hakkı kazanan tüm adaylar 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında şahsen kayıt yaptıracaktır.

**Daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görüp Üniversitemize yerleşen öğrencilerden muafiyet talebinde bulunacak olanlar not döküm belgeleri ile ders içeriklerini gösterir onaylı belgelerini 25 Ekim 2024  tarihine kadar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna teslim etmeleri gerekir.

***Başka bir lisans programında kayıtlı olan adayların ÖZYES kapsamında kesin kayıt işleminin yapılabilmesi için daha önce kayıtlı olduğu lisans programından kaydını sildirmesi gerekmektedir.

 

Öğrenci numaranızı öğrenmek için duyurumuzu takip ediniz

14.10.2024 Görüntülenme Sayısı: 228