2024 DGS Sonucu Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar üniversite kayıtlarını 02-07 Ekim tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapmaları gerekmektedir. Kaydını e-devlet üzerinden yapamayan adaylar 02-09 Ekim tarihleri arasında üniversiteye şahsen gelerek kayıt yaptıracaktır.

Kayıt Yeri: Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesine yerleşen adayların kayıtları kendi okullarında, diğer adayların ise Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Karacaoğlan Yerleşkesi/ OSMANİYE adresinde yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(e-devletten alınan belgeler geçerlidir)

1) DGS Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı.

2) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Aslı),

** Ders içerikleri ve transkript muafiyet işlemleri için gerekli olduğundan, öğrenci kaydınızı tamamladıktan sonra ders içeriği ve transkript ile kayıt yaptırdığınız tarihten itibaren en geç üç iş günü içinde bölümünüze başvurmanız gerekmektedir.

Not: 2002 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylardan kayıt esnasında lüzum görülmesi durumunda Üniversiteye kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına” ilişkin Askerlik Durum Belgesi istenecektir.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için TIKLAYINIZ

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Takvimi İçin TIKLAYINIZ