Üniversitemizde 2024-2025 EÄŸitim-ÖÄŸretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları, Üniversitemizin Akademik Takviminde belirtilen 16 Eylül 2024 saat 09.00 ile 20 Eylül 2024 saat 23.59 arasında, ders ekleme-çıkarma ve danışman onayı ise 23 Eylül - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilecektir.  

     Üniversitemizi yeni kazanan öÄŸrencilerimiz dahil tüm öÄŸrencilerimizin ders kayıtlarını akademik takvimde belirlenen günlerde yapmaları gerekmektedir.  Süresinde mezun olamayan Normal ÖÄŸretim programlarına kayıtlı öÄŸrenciler Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen öÄŸrenci katkı payı / öÄŸrenim ücretlerini ödeyerek, internet üzerinden dersleri seçmek suretiyle yenilemek zorundadırlar. Kayıt yenileme iÅŸleminin sorumluluÄŸu öÄŸrenciye aittir. Belirtilen sürede kayıtlarını yenilemeyen öÄŸrenciler, o dönemin derslerini alamaz ve bu derslerin sınavlarına giremez. 

           Katkı payı/öÄŸrenim ücreti ödeyecek olan öÄŸrencilerimiz, bulundukları yerdeki en yakın T.C. Ziraat Bankası veya Türkiye Ä°ÅŸ Bankası ATM'lerinden veya internet ÅŸubesinden 16 Eylül 2024 saat 00.00'dan 19 Eylül 2024 PerÅŸembe günü 23:59'a kadar katkı payı/öÄŸrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. Katkı Payınızı/ ÖÄŸrenim ücretinizi ödeyebilmeniz için;

T.C. Ziraat Bankası ATM'lerinden 
"Ödeme Ä°ÅŸlemleri"
"EÄŸitim/Sınav Ödemeleri"
"Üniversite Ödemeleri"
"AnlaÅŸmalı Üni. Ödemeleri"
"Yurtiçi Üniversiteler" baÅŸlıklarından
"Lütfen Ödeme Yapacağınız Üniversitenin Ä°l Plaka Kodunu Giriniz" yazan bölüme "80" yazıp "GÄ°RÄ°Åž" tuÅŸuna basarak
"Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi" menüsünden öÄŸrenci numaranızı girerek ödemenizi tamamlayabilirsiniz.  

Türkiye Ä°ÅŸ Bankası’nda Ä°nternet Åžubesi ve Ä°ÅŸCep’ten 
“Ödeme yap" 
"EÄŸitim Ödemeleri"
"Üniversite Ödemeleri"
"Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi"
Seçtikten sonra öÄŸrenci numaranızı yazarak, 
0 850 724 0 724 numaralı Telefon Åžubesi’nden müÅŸteri temsilcileri ile, kartlı ve kartsız olarak Bankamatiklerden ve Türkiye Ä°ÅŸ Bankası Åžubelerinden
Ödemelerinizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz. ATM'lerden öÄŸrenim ücreti yatırmak için banka hesabınızın bulunması gerekmemektedir. "GiriÅŸ" tuÅŸuna basarak iÅŸlemlerinizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

 

ÖÄŸrenci Bilgi Sistemine giriÅŸ için TIKLAYINIZ

 

 

ÖNEMLE DUYURULUR…
ÖÄžRENCÄ° Ä°ÅžLERÄ° DAÄ°RE BAÅžKANLIÄžI 

12.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 3303