Öğretim Üyemiz Prof. Dr. M. Emin Öcal Emekli Oldu
Ekleme Tarihi :13.08.2021 00:00 Güncelleme Tarihi: 13.08.2021 14:38 Görüntüleme Sayısı :1015

Uzun yıllardır  Fakültemizde öğretim üyesi olan ve aynı zamanda İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı ve  bir dönem Mühendislik Fakültesi Dekanlığı görevi de olan ve 52 yıl kamu hizmetinde bulanan Prof. Dr. Mehmet Emin Öcal hocamıza emekli olması nedeniyle plaket takdim edildi.

Fakültemizde gerçekleşen programda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Coşkun Özalp, Üniversitemiz Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ceyhun Yükselir, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Demir ve Mühendislik Fakültesi Fakülte Sekreteri Ömer Kanat bulundu. 

Program sonunda emekleri dolayısıyla Prof. Dr. Mehmet Emin Öcal’a “Fakültemiz adına  görev yaptığı süre boyunca sağladığı değerli katkılardan ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ve  emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluk dolu nice seneler temennisinde” bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Coşkun Özalp plaket takdim etti.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema