Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı 9 Eylül 2024 tarihinde saat 09.00’da yapılacaktır. Sınav gününde ve saatinde binaya giriş yapmayan adaylar sınava girme hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav takviminde belirtilen gün ve saatte Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi E Blok Batı Girişi Kapısından Kimlik ve Sınav Giriş Belgesiyle birlikte giriş yapacaktır.

Özel Yetenek Sınavı tek aşamalı olarak bir oturumda gerçekleştirilecektir. Sınav, adayların fakülte tarafından verilecek sınav kağıdına (35X50) İMGESEL TASARIM çalışmasına göre değerlendirilecektir.

Sınav 90 dakikadır. Sınavını bitiren adaylar sınav bitim süresine 15 dakika kala salondan ayrılabilecektir.

Adaylar sınav için yanlarında birer adet resim altlığı (duralit), kalem, silgi, kıskaç vs. araç gereçlerini getireceklerdir.

Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

RESİM BÖLÜM BAŞKANLIĞI

06.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 783