OKÜ Müzik Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde düzenlenen15. Türkiye Gitar Buluşması Etkinliğine Katıldı
Ekleme Tarihi :18.10.2023 11:04 Güncelleme Tarihi: 18.10.2023 00:00 Görüntüleme Sayısı :141
OKÜ Müzik Bölümü ÖÄŸretim Elemanlarından Doç. Dr. Zülüf Öztutgan, Doç. Dr. Kaan Öztutgan ve bölümümüz öÄŸrencileri 04-07 Temmuz 2023 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde gerçekleÅŸtirilen 15. Türkiye Gitar BuluÅŸması etkinliÄŸine katıldı. Bu etkinlik kapsamında resitaller, ustalık sınıfları, münazaralar ve gitar fuarına katılan öÄŸrencilerimiz, alanla ilgili deneyim ve becerilerini geliÅŸtirme fırsatına kavuÅŸtular. Deprem nedeniyle zorluk yaÅŸayan öÄŸrencilerimize burs desteÄŸi saÄŸlayan kurum ve kuruluÅŸlara bölümümüz adına teÅŸekkür ederiz.
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema