Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ü Anma Programı Gerçekleştirildi.
Ekleme Tarihi :02.12.2022 14:05 Güncelleme Tarihi: 02.12.2022 14:05 Görüntüleme Sayısı :260

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün ölüm yıldönümü dolayısıyla 10.11.2022 PerÅŸembe günü saat: 09.05’te Fakültemiz ÇaÄŸdaÅŸ Sanatlar Merkezinde dinleti eÅŸliÄŸinde anma etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirildi.

Programın baÅŸlangıcında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸlarının aziz hatırası onuruna saygı duruÅŸunda bulunuldu. Sonrasında Åžef ÖÄŸr. Gör. Ahmet Can ÇAKAL yönetimindeki Müzik Bölümü Korosu tarafından Ä°stiklal Marşı okundu, Biz Atatürk Gençleriyiz (Muammer SUN) ve Mustafa'm (Ä°smail Lütfü EROL) isimli eserler seslendirildi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema