7. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali Kapsamında Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nün hazırlamış olduğu müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Ekleme Tarihi :02.12.2022 13:57 Güncelleme Tarihi: 02.12.2022 13:57 Görüntüleme Sayısı :213
7. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali kapsamında Fakültemizin hazırlamış olduÄŸu ''7. Türk Dünyası Belgesel Film Festivali Türk Dünyası Film Görselleri'' Sergisinin 16.11.2022 tarihinde Üniversitemiz 15 Temmuz Åžehitler Amfisindeki açılışı Dekanımız Sayın Prof. Dr. Osman ALTINTAÅž moderatörlüÄŸünde gerçekleÅŸti. Sergi sonrasında  Åžef ÖÄŸr. Gör. Ahmet Can ÇAKAL yönetimindeki Müzik Bölümü Çoksesli Korusu tarafından, Mehter Takımı eÅŸliÄŸinde müzik dinletisi gerçekleÅŸtirildi. Müzik dinletisi kapsamında ''Plevne Marşı'', ''Ceddin Deden'' isimli marÅŸlar seslendirildi. Sunumunu Müzik Bölümü ArÅŸ. Gör. Ahmet KORKMAZ'ın üstlendiÄŸi gösterime Osmaniye Vali Yardımcısı Ömer Faruk GÜNAY, Osmaniye Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Hulusi AKKUÅž, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Turgay UZUN, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel BaÅŸkanı Menderes DEMÄ°R ve deÄŸerli protokol üyeleri katıldı. Festivalin organizasyonunu üstlenen Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu'nun Genel BaÅŸkanı Menderes DEMÄ°R  " bu zamana kadar gerçekleÅŸtirilen Türk Dünyası Belgesel Film Festivallerinde ilk kez müzik dinletisi gerçekleÅŸtirildiÄŸini ve bundan sonraki festivaller için bir fikir oluÅŸturduÄŸunu" ifade etti. Festivalin ruhu ile örtüÅŸen, böylesine anlamlı bir gösteri sundukları için OKÜ Müzik Bölümüne ayrıca teÅŸekkür etti.
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema