Öğrencilerimiz
Ekleme Tarihi :22.11.2022 10:00 Güncelleme Tarihi: 22.11.2022 10:00 Görüntüleme Sayısı :277

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel MüdürlüÄŸünce her yıl düzenlenen Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları 2022 Yılı Ä°l Finallerinde Pop müzik ve Türk müziÄŸi kategorisinde bölümümüz öÄŸrencileri baÅŸarı elde etti.

Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları 2022 Yılı Ä°l Finallerinde pop müzik kategorisinde Mehmet Tekin birinci, Semih BoÄŸa ise ikinci olurken, Türk müziÄŸi kategorisinde AyÅŸegül Güzel ikinci, Gamze AtaÅŸ dördüncü, Umut Karahan ise beÅŸinci oldu. Yarışmada derece alan öÄŸrencilerimize plaket takdim edildi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema