TÜBİTAK Başkanı, “Bilim ve Teknoloji Odaklı Ekosistemimizi Gençlerimizle Birlikte Geliştiriyoruz”  Başlıklı açılışta bölümümüz öğrencileri müzik dinletisi gerçekleştirdi.
Ekleme Tarihi :11.11.2022 14:30 Güncelleme Tarihi: 11.11.2022 14:30 Görüntüleme Sayısı :194
Üniversitemizin 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı kapsamında üniversitemize gelen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, “Bilim ve Teknoloji Odaklı Ekosistemimizi Gençlerimizle Birlikte Geliştiriyoruz” başlıklı açılış dersi verdi. 

Programa Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başta olmak üzere Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutanı J. Albay Can Altundarak, Osmaniye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü V. İrfan Remzi Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, OOSB Müdürü Musa Gönül,  üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ile çok sayıda davetli katıldı. 

15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde gerçekleştirilen “Bilim ve Teknoloji Odaklı Ekosistemimizi Gençlerimizle Birlikte Geliştiriyoruz” açılış dersi saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.

Programda, Üniversitemiz Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Şekeroğlu ile 2. Sınıf öğrencisi Mehmet Enes Erat tarafından müzik dinletisi gerçekleştirdi.
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema