10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Ekleme Tarihi :10.11.2022 16:24 Güncelleme Tarihi: 10.11.2022 00:00 Görüntüleme Sayısı :596

Fakültemiz Müzik Bölümü, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla düzenlediÄŸi anma etkinliÄŸi 09.05'te fakültemiz ÇaÄŸdaÅŸ Sanatlar Merkezinde gerçekleÅŸtirildi. Müzik Bölüm BaÅŸkanı Sayın Doç. Dr. Kaan ÖZTUTGAN ModeratörlüÄŸünde gerçekleÅŸtirilen etkinlikte Åžef. ÖÄŸr. Gör. Ahmet Can ÇAKAL yönetiminde Müzik Bölümü Çoksesli Korosu konuklara kısa bir dinleti sundu.

EtkinliÄŸe Dekanımız Sayın Prof. Dr. Osman ALTINTAÅž ve Fakültemiz elemanları eÅŸlik ettiler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema