Üniversitemizde Profesörlüğe Yükselen Akademisyenler için Biniş Giyme Töreni Düzenlendi
Ekleme Tarihi :29.02.2024 10:21 Güncelleme Tarihi: 29.02.2024 10:21 Görüntüleme Sayısı :228

Üniversitemizde, doçentlikten profesörlüğe yükselen  akademisyenler için biniş giyme töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen törende; Prof. Dr. Yusuf Zalaoğlu, Prof. Dr. Esra Telli, Prof. Dr. Feridun Demir, Prof. Dr. Selahaddin Batuhan Akben, Prof. Dr. Hülya Keleş, Prof. Dr. Adnan Bozdoğan, Prof. Dr. Mutlu Yüksel Avcılar, Prof. Dr. Ertuğrul Cihan, Prof. Dr. Şaban Ünal ve Prof. Dr. Oğuzhan Çolakkadıoğlu’na binişleri Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından giydirildi.

Profesör unvanı almaya hak kazanan Bölümümüz öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Ertuğrul Cihan ve Prof. Dr. Şaban Ünal'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haberin kaynağı için tıklayınız.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema