Öğretim Üyelerimizin Projesine TÜBİTAK’tan Destek
Ekleme Tarihi :22.02.2024 16:19 Güncelleme Tarihi: 22.02.2024 16:19 Görüntüleme Sayısı :211

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Übeyli’nin yürütücülüğünde hazırlanan ve akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Demet Zalaoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Özer’in de araştırmacı olarak yer aldığı “Ortopedik Uygulamalar için Yeni Biyobozunur ve Karma Takviyeli Magnezyum Nanokompozitlerin Geliştirilmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.

Prof. Dr. Mustafa ÜBEYLİ’nin yürütücülüğünde hazırlanan “Ortopedik Uygulamalar için Yeni Biyobozunur ve Karma Takviyeli Magnezyum Nanokompozitlerin Geliştirilmesi” başlıklı proje TÜBİTAK 1001 programı altında açılan Deprem Bölgesi Üniversiteleri Özel Çağrısı – BİNBİRÇABA kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, Bölümümüze katmış oldukları değerden dolayı teşekkür ederiz.

Haberin kaynağı için tıklayınız.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema