Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ÜBEYLİ
Ekleme Tarihi :07.11.2022 16:36 Güncelleme Tarihi: 07.11.2022 16:36 Görüntüleme Sayısı :540

Standford Üniversitesi'nden John P.A. Loannidis ve araÅŸtırma ekibi tarafından dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı 2022 yılı verilerine göre güncellenmis liste, 10 Ekim 2022 tarihinde Elsevier veri tabanında yayımlandı.

Listeye göre Bölümümüz ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ÜBEYLÄ°'nin de içinde olduÄŸu üniversitemizden toplam 4 öÄŸretim üyesi, büyük bir baÅŸarıya imza atarak alanlarında yaptıkları çalışmalarla dünya literatüründe yer aldılar.

Liste oluÅŸturulurken akademik performansın en somut çıktıları olarak kabul edilen nitelikli yayın sayısı, makalelerinin yayımlandığı derginin etki deÄŸeri, çalışmalarına yapılan atıf sayısı, h-indeks, hm indeks, patent sayısı, ilk isim ve tek isim makale sayısı, atıf alan makale sayısı atıf yapan makalenin yayımlandığı derginin etki deÄŸeri gibi temel ve ciddi uluslararası ölçütler kullanılıyor. "Dünyanın En Etkili Bilim Ä°nsanları" listesi; "Kariyer boyu ve etki" ve "Yıllık etki" olarak iki kategoride oluÅŸturuluyor.

"Dünyanın En Etkili Bilim Ä°nsanları" listesine giren ÖÄŸretim Üyemiz Sn. Prof. Dr. Mustafa ÜBEYLÄ°’yi tebrik eder, Bölümümüze katmış olduÄŸu deÄŸerden dolayı teÅŸekkür ederiz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema