Mezuniyet
Ekleme Tarihi :04.07.2024 17:35 Güncelleme Tarihi: 04.07.2024 00:00 Görüntüleme Sayısı :168

Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Karacaoğlan Yerleşkesi OKÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. OKÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilen coşkulu törende, mezunlarımız diploma almanın gururunu yaşadılar. Törene katılan mezunlarımız ; heyecanlarını ve mutluluklarını aileleri, sevdikleri, arkadaşları ve hocalarıyla paylaştı.

Programın sonunda ise bölümümüzü derece ile bitirme başarısı gösteren öğrencilere bölümümüz öğretim üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizden Salise YİĞİT 3.82 ortalama ile hem fakülte birincisi hemde bölüm birinci olma başarısını göstermiştir. Bölüm ikincimiz
Mert ATEŞ(3.27) ve bölüm üçüncümüz ise Gülçin SOYLAN(3.12) olmuştur.

Mezunlarımızı tebrik eder gelecek hayatlarında başarılar dileriz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema