Yüksek Lisans Öğrencilerimizden Seminer
Ekleme Tarihi :23.01.2023 09:16 Güncelleme Tarihi: 23.01.2023 09:16 Görüntüleme Sayısı :656

Yüksek Lisans Öğrenci Semineri Gerçekleştirildi

Bölümümüz Matematik Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programında öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz seminerde bir araya geldi.

Güz döneminin son dersinin ardından Ocak ayında düzenlenen seminerde öğrencilerimiz çalışma alanları ile ilgili sunumlarını katılımcılarla paylaştılar.

Öğrencilerimizden Esra ARSLAN, Oğuzhan DEMİREL, Kerem KAÇAR, Onur Talip DOSTUOĞLU ve Zekiye DEVECİ, LaTEX kodları kullanarak hazırladıkları sunumlarında yapmış oldukları çalışmaların detayları ile birlikte PISA sınavı ve ilk kadın matematikçiler gibi konularda da bilgi paylaşımında bulundular.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Matematik Bölümü’nde düzenli olarak yapılan öğrenci ve akademisyen seminerlerinde matematiğin çeşitli alanlarında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Seminerlerimizin ana hedefi, katılımcıları standart derslerde öğretilmeyen bazı matematiksel kavramlarla tanıştırmaktır. Bu konular matematiğin önemli bir parçasını oluşturmakta, araştırma yapmak ve matematik öğretimini geliştirmek için faydalı olmaktadır.

  

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema