Bölümümüzde Uyum (Oryantasyon) Programı Yapıldı
Ekleme Tarihi :22.09.2022 15:59 Güncelleme Tarihi: 22.09.2022 15:59 Görüntüleme Sayısı :578

Bölümümüzü yeni kazanmış, bu sene kayıt yaptırmış öğrencilerimize üniversitemizi ve OKÜ Matematik Bölümü’nü tanıtmak amacıyla uyum (oryantasyon) programı düzenlendi.

Bölüm öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve Öğrenci Temsilcimizin katıldığı programda öncelikle üniversitemizin logosu tanıtıldı. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yönetimi ve organizasyon şeması hakkında bilgiler ve üniversitemizin sosyal imkanları, öğrenci kulüpleri, sosyal tesisleri, kütüphanemiz ve fakültemiz hakkında genel bilgiler, yönerge ve yönetmelikler, derslerle, sınavlarla ve notlandırma ile ilgili gerekli bilgiler öğrencilerimizle paylaşıldı. Program soru-cevap ile sona erdi.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema