Tübitak 2209-A projesi başarımız
Ekleme Tarihi :07.10.2023 14:57 Güncelleme Tarihi: 12.09.2024 08:27 Görüntüleme Sayısı :262

TÜBİTAK tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2023 yılı 1. dönem çağrısına üniversite öğrencileri tarafından yapılan proje başvurularının sonuçları açıklandı. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve danışmanlığı akademisyenlerimiz tarafından yürütülen 38 projenin 13'ü kabul edildi.

“2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında gıda mühendisliği bölümümüzün kabul edilen projesi:

Araştırma Görevlisi Dr. Tülin Eker danışmanlığında hazırlanan "Çimlenmiş Darı Unu Üretimi: Kimyasal Bilesimi, Biyoaktif Bileşikleri ve in vitro Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi" dir.

Öğretim elemanımızı ve öğrencisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema