2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programımız
Ekleme Tarihi :22.09.2024 12:12 Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 09:17 Görüntüleme Sayısı :69

2024-2025 akademik yılı, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyoloji Bölümü Oryantasyon programı öğrencilerimiz ve bölüm öğretim elemanlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.  Biyoloji Bölümü 1. sınıf öğrencilerine yönelik üniversitemizin ve fakültemizin sosyal, fiziki ve akademik olanaklarının anlatıldığı oryantasyon eğitim programında öğrencilerimize  Rektör ve Rektör Yardımcılarının Tanıtımı, Dekan ve Dekan Yardımcılarının Tanıtımı, Dış ilişkiler biriminin tanıtılması, Erasmus, Farabi, Mevlâna değişim programları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve bölümümüzle alakalı genel işleyişler hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, oryantasyon programında Biyoloji Bölümü'nün akademik kadrosu ve laboratuvar imkanları tanıtıldı. Öğrencilere, ders içerikleri, laboratuvar çalışmaları, staj olanakları, bölümdeki Erasmus fırsatları ve mezuniyet sonrası kariyer olanakları hakkında detaylı bilgiler verildi. Meslek tanımı yapılarak biyoloji alanında çalışabilecekleri sektörler ve bu sektörlerdeki iş imkanları öğrencilere aktarıldı. Bölüm öğretim elemanları, akademik başarıya ulaşmaları için gerekli stratejileri paylaşırken, uluslararası değişim programları ve bölümün akademik olanakları hakkında da bilgilendirme yaptı. Programın sonunda öğrenciler, akademik danışmanlarıyla tanışma fırsatı buldular.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema