Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
Ekleme Tarihi :15.09.2022 23:56
Güncelleme Tarihi: 23.06.2022 00:00
Görüntüleme Sayısı :476
Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlemiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği etkinliği düzenlenmiştir.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Staj-Uygulama Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Öğrenci Uygulama Rapor FormuLisansüstü
Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Öğrenci Bilgi Sistemi Bologna Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi Burs ve Kredi Yatay Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.