OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
||
Pazartesi |
GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK /UYG |
GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
Danışmanlık /Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
|
|
|||||
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
Danışmanlık / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
|
GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG |
||||
Salı |
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Çarşamba |
|
|
|
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
|
||
Perşembe |
GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB826 Gıda Kontaminantları: Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB826 Gıda Kontaminantları: Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG |
|||||||
Cuma |
GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR/UYG |
GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR |
|
|
|
|||||
Yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız.
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.
Not: |
|
1. |
Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur. |
2. |
2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir. |
3. |
Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir. |
16.02.2025 Görüntülenme Sayısı: 18