OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK /UYG

GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

Danışmanlık /Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

 

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

Danışmanlık / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG

Salı

 

 

 

 

 

 

 

 

Çarşamba

 

 

 

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

Perşembe

GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB826 Gıda Kontaminantları:  Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB826 Gıda Kontaminantları:  Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG

Cuma

GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR/UYG

GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

 

 

 

                     

Yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

16.02.2025 Görüntülenme Sayısı: 18