T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezsiz Programı (İÖ) Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
17.10-18.00 |
18.10-19.00 |
19.10-20.00 |
20.10-21.00 |
21.10-22.00 |
22.10-23.00 |
Pazartesi |
GTB717 Biyoçeşitlilik / Prof. Dr. Ömer SAYLAR |
GTB719 İleri Biyoloji / Prof. Dr. Ömer SAYLAR |
||||
Salı |
|
|
|
|
||
Çarşamba |
GTB715 Tahıl ve Tahıl Ürünleri Teknolojisi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB707 Ambalajlama Bilimi ve Teknolojisi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
||||
Perşembe |
GTB711 Gıda ve Personel Hijyeni / Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN |
GTB705 Geleneksel ve Modern Muhafaza Yöntemleri/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
||||
Cuma |
GTB713 Probiyotikler / Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN |
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.
10.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 109