T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
||
Pazartesi |
GTB817 Bitkilerde Sekonder Metabolitler ve Biyosentezi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB817 Bitkilerde Sekonder Metabolitler ve Biyosentezi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK/UYG |
GTB827 Meyve-Sebze İşleme Sanayiindeki Gelişmeler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ /UYG |
GTB823 Kurutma Teknolojisi / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ /UYG. |
||||||
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
|
GTB817 Bitkilerde Sekonder Metabolitler ve Biyosentezi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
|||||
Salı |
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Çarşamba |
|
|
Danışmanlık / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
|
|
|
|
|
||
Perşembe |
GTB829 Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
GTB827 Meyve-Sebze İşleme Sanayiindeki Gelişmeler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
Danışmanlık /Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
||||||
Cuma |
GTB819 Gıda Biyoteknolojisi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB819 Gıda Biyoteknolojisi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK/UYG |
GTB823 Kurutma Teknolojisi / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
|||||||
|
|
|
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.
18.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 80