OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 1. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
|
Pazartesi |
|
|
|
|
|||||
Salı |
TDL101/ TÜRK DİLİ 1 / ÖĞR. GÖR. FUNDA YILDIRIM/ONLINE |
GTB101/MATEMATİK 1/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ |
GTB101/MATEMATİK 1/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ |
GTB107/BESLENME İLKELERİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/AMFİ |
|||||
Çarşamba |
GTB103/GENEL KİMYA/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ |
GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ |
GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ |
|
|||||
Perşembe |
TBT101 / TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN/AMFİ |
AIT101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 / DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR TAN/ ONLINE |
|||||||
Cuma |
|
DOY101/DİJİTAL OKURYAZARLIK/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ALAEDDİN YÖRÜK/ONLINE |
YDL101 / İNGİLİZCE 1/ DOÇ. DR. YASİN KARACA/ONLINE |
||||||
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 2. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
|
Pazartesi |
GTB223/GELENEKSEL GIDALAR/ ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D248 |
GTB213 / GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİMİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248 |
GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/D248 |
GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/UYG./ LABORATUVAR |
|||||
Salı |
GTB201/ORGANİK KİMYA/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/D248 |
GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
|
|||||
Çarşamba |
GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248 |
|
GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 / DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 / DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
GTB221/DUYUSAL ANALİZ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D248 |
||||
Perşembe |
GTB215/GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
|
|
|
GTB209/GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR |
||||
Cuma |
|
|
|
|
|
||||
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 3. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
||
Pazartesi |
GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19 |
|
GTB313 /GIDA İŞLETMELERİNDE KURULUM VE ORGANİZASYON/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19 |
|
||||||
Salı |
GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19 |
GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19 |
GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19 |
|
GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR |
|||||
Çarşamba |
GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D19 |
|
GTB305/EKONOMİ /DOÇ. DR. NERMİN BAHŞİ /D143 |
|
||||||
Perşembe |
GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/D19 |
GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR |
GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/UYG./ LABORATUVAR |
|
|
|||||
Cuma |
GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/UYG./ LABORATUVAR |
|
|
|
|
|
||||
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 4. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
||||
Pazartesi |
GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/D18 |
GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR |
GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/ UYG./ LABORATUVAR |
GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK//D18 |
|
|||||||
Salı |
GTB417/ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18 |
|
|
GTB419/DONDURULMUŞ ÜRÜNLER/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18 |
||||||||
Çarşamba |
GTB407/GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18 |
GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18 |
GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18 |
|
GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18 |
|||||||
Perşembe |
GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR |
|
|
|
|
|
||||||
Cuma |
|
GTB409/ MEZUNİYET TEZİ 1/ BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİ
|
|
|
|
|||||||
Not: |
|
1. |
Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur. |
2. |
2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir. |
3. |
Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir. |
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2., 3., ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız.
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
10.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 672