OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 1. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

 

 

 

Salı

TDL101/ TÜRK DİLİ 1 / ÖĞR. GÖR. FUNDA YILDIRIM/ONLINE

GTB101/MATEMATİK 1/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ

GTB101/MATEMATİK 1/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ

GTB107/BESLENME İLKELERİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/AMFİ

Çarşamba

GTB103/GENEL KİMYA/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ

GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ

GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ

 

Perşembe

TBT101 / TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN/AMFİ

AIT101                 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 / DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR TAN/ ONLINE 

 

Cuma

 

DOY101/DİJİTAL OKURYAZARLIK/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ALAEDDİN YÖRÜK/ONLINE

YDL101 / İNGİLİZCE 1/ DOÇ. DR. YASİN KARACA/ONLINE

 
                   

 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 2. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GTB223/GELENEKSEL GIDALAR/ ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D248

GTB213   / GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİMİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248

GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/D248

GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/UYG./ LABORATUVAR

Salı

GTB201/ORGANİK KİMYA/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/D248

GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

 

Çarşamba

GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248

 

GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

GTB221/DUYUSAL ANALİZ /

DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D248

Perşembe

GTB215/GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

 

 

 

GTB209/GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR

Cuma

 

 

 

 

 

                   

 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 3. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19

 

GTB313   /GIDA İŞLETMELERİNDE KURULUM VE ORGANİZASYON/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19

 

Salı

GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ

/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ

/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

 

GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR

Çarşamba

GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D19

 

GTB305/EKONOMİ /DOÇ. DR. NERMİN BAHŞİ /D143

 

Perşembe

GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/D19

GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR

GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/UYG./ LABORATUVAR

 

 

Cuma

GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/UYG./ LABORATUVAR

 

 

 

 

 

                     

 

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 4. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/D18

GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR

GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/ UYG./ LABORATUVAR

GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK//D18

 

Salı

GTB417/ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18

 

 

GTB419/DONDURULMUŞ ÜRÜNLER/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18

Çarşamba

GTB407/GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18

GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18

GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18

 

GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18

Perşembe

GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR

 

 

 

 

 

Cuma

 

GTB409/ MEZUNİYET TEZİ 1/

BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİ

 

 

 

 

                         

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2., 3., ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

10.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 672