GIDA TEKNOLOJİSİ
Aday Öğrenci
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
İletişim
English
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Staj-Uygulama
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı
Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi
Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri
Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı
Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Konferanslar ve Seminerler
Ödüller
Ulusal Projeler
Toplumsal Katkı
Uluslararası Projeler
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Öğrenci Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtımı
Fakülte Tanıtımı
Bölüm Tanıtımı
Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
EBYS Destek Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Telefon rehberi
AFAD Bilgilendirme
Akademik Arşiv Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Uzaktan Eğitim Platformu
International Relations
International Students
Dokuman Bankası
Kütüphane Hesabım
Personel E-Posta Sistemi
Öğrenci E-Posta Sistemi
Yemekhane Rezervasyon
Bilişim Destek Sistemi
Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi
Bilgi Edinme
Enerji Verimliliği Bilgilendirme
Ek Ders Otomasyonu
OKÜ Bulut
OKÜ Hesabım
Web Sitesi Yönetim Paneli
Duyurular
Üniversitemiz
Duyurular
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI
06.12.2024 - 18.12.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
04.11.2024 - 01.11.2026
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
10.09.2024 - 18.09.2026
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
18.09.2024 - 18.09.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
10.09.2024 - 10.09.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 TEK DERS SINAVI PROGRAMI
20.08.2024 - 20.08.2025
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
12.07.2024 - 13.07.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
14.06.2024 - 14.06.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI
30.05.2024 - 20.05.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
26.04.2024 - 24.04.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ ABD BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ (TEZLİ/TEZSİZ) HAFTALIK DERS PROGRAMI
05.03.2024 - 06.06.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
05.03.2024 - 13.03.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
01.02.2024 - 02.02.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
10.01.2024 - 12.01.2026
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2023-2024 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
20.11.2023 - 30.11.2025
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI
09.10.2023 - 13.10.2025
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
02.10.2023 - 07.10.2024
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI
28.07.2023 - 06.08.2023
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI
13.07.2023 - 17.07.2025
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
06.06.2023 - 09.07.2027
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
12.04.2023 - 12.04.2025
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI
28.02.2023 - 28.02.2025
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ
16.01.2023 - 16.01.2025
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV PROGRAMI
22.12.2022 - 22.12.2024
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ MAZERET SINAV TAKVİMİ
25.11.2022 - 25.11.2024
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI
31.10.2022 - 04.11.2024
AZAMİ SÜRELERİNİ DOLDURAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE EK SINAV HAKKI
26.09.2022 - 30.01.2023
OKÜUZEM: Microsoft Teams Öğrenci Eğitimi
20.09.2022 - 20.09.2024
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yemek Bursu Duyurusu
20.09.2022 - 21.09.2024
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Duyurusu
20.09.2022 - 20.09.2024
Ders Kayıtları
15.09.2022 - 15.09.2024
Öğrenci Numarası ile E-Posta Adresi Alma ve Microsoft Teams Platformuna Giriş
15.09.2022 - 15.09.2024
Ders Muafiyet işlemleri
15.09.2022 - 15.09.2024
GÜNCELLENDİ!!! GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI
30.09.2022 - 13.09.2024
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Staj-Uygulama
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Bologna Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı
Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi
Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri
Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı
Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi
Burs ve Kredi
Yatay Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar/Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Konferanslar ve Seminerler
Ödüller
Ulusal Projeler
Toplumsal Katkı
Uluslararası Projeler
Uluslararası
Uluslararası
Erasmus Öğrenci Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtımı
Fakülte Tanıtımı
Bölüm Tanıtımı
Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
İletişim
English
Aday Öğrenci
Koyu Tema
DEDE KORKUT'A SOR
Dede Korkut'a Sor
Kapat
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için
tıklayınız.
Tamam