T.C.

 

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı (İÖ)

 Haftalık Ders Programı

Günler/Saat

18.00-18.50

19.00-19.50

20.00-20.50

21.00-21.50

22.00-22.50

23.00-23.50

 

Pazartesi

GMS726 Osmaniye Mutfak Araştırmaları ve Uygulamaları

Dr. Öğretim Üyesi Merve ONUR

Seminer Odası

 

 

 

Salı

GMS720 Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Odası

GMS722 Gıda Pazarlaması

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Odası

 

Çarşamba

GMS708 Nicel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Odası

GMS712 Gastronomi Turizmi Geliştirme Projeleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Odası

 

Perşembe

GMS704 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Odası

 

 

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

               
                   

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI…

Görüntülenme Sayısı: 20