T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı (İÖ)
Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
18.00-18.50 |
19.00-19.50 |
20.00-20.50 |
21.00-21.50 |
22.00-22.50 |
23.00-23.50 |
|
||
Pazartesi |
GMS726 Osmaniye Mutfak Araştırmaları ve Uygulamaları Dr. Öğretim Üyesi Merve ONUR Seminer Odası |
|
|
|
|||||
Salı |
GMS720 Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ Seminer Odası |
GMS722 Gıda Pazarlaması Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ Seminer Odası |
|
||||||
Çarşamba |
GMS708 Nicel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz Doç. Dr. Önder YAYLA Seminer Odası |
GMS712 Gastronomi Turizmi Geliştirme Projeleri Doç. Dr. Önder YAYLA Seminer Odası |
|
||||||
Perşembe |
GMS704 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği Doç. Dr. Önder YAYLA Seminer Odası |
|
|
|
|
||||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI…
Görüntülenme Sayısı: 20