Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafın...
Ekleme Tarihi :04.05.2024 19:36
Güncelleme Tarihi: 04.05.2024 19:36
Görüntüleme Sayısı :229
Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN ve 4. Sınıf öğrencileri tarafından Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz dersi kapsamında 25.04.2024 tarihinde Adana iline teknik gezi düzenlendi.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Balcalı Süt İşletmesine düzenlenen gezide Süt İşletmesi sorumlusu Dr. Mine Çürük ve Gıda Mühendisi Dr. Tüba Şimşek Mertoğlu tarafından öğrencilere, süt ve süt ürünlerinin üretimin süreçleri hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Staj-Uygulama Ders Listesi Ders İçerikleri Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Öğrenci Uygulama Rapor FormuLisansüstü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Öğrenci Bilgi Sistemi Bologna Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Listesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri Burs ve Kredi Yatay Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.