GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜMÜZ ULUSLARARASI ADANA LEZZET FESTİVALİNDEN İKİ ALTIN KUPA İLE DÖNDÜ
23.10.2024
Lezzetli Gelecek: Kadınlar İçin Sürdürülebilir Gastronomi Eğitimi Projemiz "Tam Başvuru" Aşamasında!
29.05.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
04.05.2024
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
04.05.2024
GASTRONOMİ KULÜBÜ ŞANLIURFAYA TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ
04.05.2024
Üniversitemiz 2022–2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
25.09.2023
Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörlüğü Sanayi-Akademik Proje Destekleri Bilgilendirme Etkinliği
25.01.2023
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri Bilgilendirme Toplantısı
25.01.2023
Üniversitemizden Geri Dönüşüm Atağı
25.01.2023
Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, TRT Çukurova Radyosu’nun Konuğu Oldu
25.01.2023
Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı
17.01.2023
Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Lisesi'nden Fakültemize Ziyaret
17.01.2023
Rektörümüzden Üniversitemiz Kadirli Yerleşkesi’ne Ziyaret
17.01.2023
OKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nden 7 Altın Madalya ile Döndü
31.10.2022
Üniversitemiz 2021–2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi
15.09.2022
Fakültemiz Düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" Etkinliklerine Katkı Sağladı
15.09.2022
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kulübü Gaziantep'e "Mutfak Müzesi" Gezi Etkinliği Düzenledi
15.09.2022