T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezli YL
Bütünleme Sınav Takvimi
S. N. |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanı |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
1 |
26.07.2024 Cuma |
15:00
|
GMSYL520/ Gıda Pazarlaması |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
|
2 |
23.07.2024 Pazartesi |
09:00 |
GMSYL518 Disiplinler Arası Bakış Açısıyla Gastronomi |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
- |
3 |
24.07.2024 Çarşamba |
10:00 |
GMSYL514 -Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi. Mevhibe TERKURAN |
|
|
5 |
26.07.2024 Cuma |
09:00 |
GMSYL506 Nicel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz |
221 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
|
6 |
26.07.2024 Cuma |
09:00 |
GMSYL508 Nitel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz |
146 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
|
7 |
26.07.2024 Cuma |
17:00 |
GMSYL524 Osmaniye Mutfak Araştırmaları ve Uygulamaları |
221 |
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR |
|
- |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI |
Not: |
|
1. |
Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur. |
2. |
2’den fazla gözetmen olduğunda sağa bir sütun eklenebilir. |
3. |
Ders sayısı fazla olduğunda satır eklenebilir. Formun adında hangi sınav takvimi ilan edilecekse o kalmalı, diğer sınav adları silinmelidir. |
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezsiz YL
Bütünleme Sınav Takvimi
S. N. |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanı |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
1 |
26.07.2024 Cuma |
21.00
|
GMSYL5020 Gıda Pazarlaması |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
|
2 |
23.07.2024 Pazartesi |
21.00 |
GMSYL5018 Disiplinler Arası Bakış Açısıyla Gastronomi |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
|
- |
3 |
24.07.2024 Çarşamba |
18.00 |
GMSYL5014 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi. Mevhibe TERKURAN |
|
|
5 |
26.07.2024 Cuma |
20.00 |
GMSYL5006 Nicel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz |
221 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
|
6 |
26.07.2024 Cuma |
21.00 |
GMSYL5008 Nitel Araştırmalarda Veri Toplama ve İstatistiksel Analiz |
221 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
|
7 |
26.07.2024 Cuma |
18.00 |
GMSYL5024 Osmaniye Mutfak Araştırmaları ve Uygulamaları |
221 |
Arş. Gör. Dr. Merve ONUR |
|
- |
8 |
24.07.2024 Çarşamba |
20.00 |
GMSYL5016 Gıda Hazırlamada Yağlar |
221 |
Dr. Öğr. Üyesi. Mevhibe TERKURAN |
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI |
16.07.2024 Görüntülenme Sayısı: 212