2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi

Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Tezli I. Dönem Final Sınav Programı

                   

Tarih

Saati

Dersin Adı

Dersi Veren Öğretim Üyesi

24.01.2024

13.00

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

24.01.2024

14.00

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

02.02.2024

13.00

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

Doç. Dr. Önder YAYLA

02.02.2024

14.00

Coğrafi İşaret Projeleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

03.02.2024

13.00

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

03.02.2024

14.00

Mutfak Sosyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi

Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Tezsiz I. Dönem Final Sınav Programı

 

Tarih

Saati

Dersin Adı

Dersi Veren Öğretim Üyesi

24.01.2024

11.00

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

24.01.2024

12.00

Besin Üretiminde ve Saklamada Yeni Eğilimler

Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN

02.02.2024

11.00

Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik

Doç. Dr. Önder YAYLA

02.02.2024

12.00

Coğrafi İşaret Projeleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

03.02.2024

11.00

Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

03.02.2024

12.00

Mutfak Sosyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

22.01.2024 Görüntülenme Sayısı: 122